Për Profesionistët

Për Profesionistët

Shija dhe aroma e kafesë ekspres në duart tuaja!

Drupa Supremo + -

Përzierje e kafeve më të mira të

zonave të Amerikës, Azisë dhe Afrikës.

Karakteristikat + -
70% Arabike/30% Robusta Aroma:   Delikate Shija: Pjekja:    Mesatare Trupi:      Mesatare
Drupa Intenso + -

Një përzierje komplekse dhe e mirëbalancuar me kafe të cilat
përzgjidhen me kujdes nga rajonet e thella
të Afrikës, Amerikës dhe Azisë.

Karakteristikat + -

60% Arabike/40% Robusta

Aroma:   E Përqendruar
Shija:      E ëmbël
Pjekja:    Mesatare
Trupi:      I Plotë

Drupa Denso + -

Origjina e tyre nga Amerika, Azia dhe Afrika e bëjnë këtë përzierje shum të veçantë

Karakteristika + -

50% Arabike/50% Robusta

Aroma:   E Thellë
Shija:      E Plotë
Pjekja:    Mesatare
Trupi:      I Plotë

Drupa Forte + -

Kjo përzierje e cila përmban në vetvete kafe me origjine nga Azia, Afrika dhe Amerika.

Karakteristikat + -

20% Arabike/80% Robusta

Aroma:   E Përqendruar
Shija:      E Fortë
Pjekja:    Mesatar
Trupi:      I Plotë

Drupa Pa Kafeine + -

Një përzierje aromatike dhe delikate e fituar nga kafetë me origjinë nga Afrika, Amerika dhe Azia

Karakteristikat + -

60% Arabike/40% Robusta

Aroma:   Delikate
Shija:      E Butë
Pjekja:    Mesatare
Trupi:      Mesatare

Drupa Supremo

Përzierje e kafeve më të mira të zonave të Amerikës, Azisë dhe Afrikës.

Karakteristikat

70% Arabike/30% Robusta

Aroma:   Delikate

Shija:      E Embël
Pjekja:    Mesatare
Trupi:      Mesatare

Drupa Intenso

Një përzierje komplekse dhe e mirëbalancuar me kafe të cilat
përzgjidhen me kujdes nga rajonet e thella të Afrikës, Amerikës dhe Azisë.

Karakteristikat

60% Arabike/40% Robusta

Aroma:   E Përqendruar
Shija:      E Embël
Pjekja:    Mesatare
Trupi:      I Plotë

Drupa Denso

Origjina e tyre nga Amerika, Azia dhe Afrika e bëjnë këtë përzierje shumë të veçantë.

Karakteristikat

50% Arabike/50% Robusta

Aroma:   E Thellë
Shija:      E Plotë
Pjekja:    Mesatare
Trupi:      I Plotë

Drupa Forte

Kjo përzierje e cila përmban në vetvete kafe me origjine nga Azia, Afrika dhe Amerika.

Karakteristikat

20% Arabike/80% Robusta

Aroma:   E Përqendruar
Shija:      E Fortë
Pjekja:    Mesatare
Trupi:      I Plotë

Drupa Pa Kafeinë

Një përzierje aromatike dhe delikate e fituar nga kafetë me origjinë nga Afrika, Amerika dhe Azia.

Karakteristikat

60% Arabike/40% Robusta

Aroma:   Delikate
Shija:      E Butë
Pjekja:    Mesatare
Trupi:      Mesatare