Rreth “Drupa”

Rreth Caffè Drupa Aty ku nisi………

Kompania Alb-Erk, është një nga kompanitë më të mëdha në Shqipëri për tregëtimin e kafesë së pa përpunuar. Rrugëtimi ynë ka filluar prej më shumë se 15 vitesh, për të sjellë në tregun shqiptar direkt nga vendet prodhuese, kafetë më cilësore me shije dhe aroma karakteristike.
Caffè Drupa lindi si nevojë për të vënë në jetë eksperiencën e fituar në gjithë këto vite, ku bashkohen teknikat e përzierjes së kafeve të papërpunuara, ato të pjekjes dhe ekstraktimit duke shprehur gjithë eksperiencën tonë në një filxhan kafe.

Cilësi, shije, traditë

Fabrika jonë ka një nga linjat e përpunimit të kafesë me teknologji shumë të përparuar. Sistemi automatik, ndihmon në prodhimin e një produkti gjithmonë të njëjtë, duke siguruar cilësinë, shijen dhe aromat e duke respektuar dhe ruajtur traditën.
Teknikat e pjekjes ndihmojnë në formimin e aromave dhe të shijeve të veçanta, duke krijuar kështu bazën për vlerat që do të marrë kafeja në filxhan. Kjo është dhe filozofia jonë, çdo filxhan kafeje një shije, një traditë!

Drupa Caffè, çdo produkt një ide!

Një lumë shijesh dhe aromash në një filxhan. Çdo produkt ka karakteristikat sensoriale të pa krahasueshme me asnjë kafe tjetër.
Secila kafe ka në brendesi të saj një kombimin shijesh dhe aromash. Ne në Drupa caffè, mundohemi që të përzgjedhim më të mirat e tyre dhe t’i bashkojmë për të krijuar kafe të veçanta që qëndrojnë gjatë në mendjen e konsumatorit.