Për shtëpi & zyra

Për shtëpi & zyra

Caffè Drupa gjithmonë pranë jush!

Drupa Supremo + -

Kafe me përmbajtje të lartë Arabike, një përzierje aromatike

dhe delikate e fituar nga vendet e origjinës së kafesë.

Shija + -

Kjo përzierje është ideale për ata që kërkojnë aromë delikate

dhe shije të veçantë.

Veçoria + -

Përzierja dhe pjekja e duhur ndihmojnë në krijimin

e balancave të shijes dhe aromës.

Drupa Denso + -

Kafe aromatike dhe delikate e fituar nga kafetë

me origjinë nga Afrika, Amerika dhe Azia.

Shija + -

Aromatike dhe delikate e përshtatshme

për momentet e pushimit gjatë ditës.

Veçoria + -

Kremoze, aromatike, me trup e cila mund të konsumohet

në çdo moment të ditës.

Drupa Pa Kafeine + -

Një përzierje aromatike dhe delikate e fituar

nga kafetë me origjinë nga Afrika, Amerika dhe Azia

Shija + -

Aromatike dhe delikate e përshtatshme për

momentet e pushimit gjatë ditës.

Veçoria + -

Kafe pa kafeinë, e realizuar me metodën më të mirë

për të mos humbur aromat dhe shijet e kafeve origjinale.

Drupa Filtro 100% Arabike + -

Kafe Arabike, një përzierje e kujdesshme dhe profesionale

e kafeve me origjinë nga Amerika, Azia dhe Afrika.

Shija + -

Kafe e pjekur në temperaturën e duhur,

e cila ndihmon në krijimin e balancave të shijes dhe aromës.

Veçoria + -

Kjo përzjerje është ideale për

ata që kërkojnë aromë delikate dhe shije të veçantë.

Drupa Filtro Denso + -

Origjina e tyre nga Amerika, Azia dhe Afrika

e bëjnë këtë përzierje shumë të veçantë

Shija + -

Kafe ekspres, me aromë të plotë,

trup mesatar e shumë kremoze

Veçoria + -

Perfekte për cdo kafe që shijohet në shtëpi

dhe ideale për plotësimin e një vakti të mirë.

Drupa Filtro Pa Kafeinë + -

Një përzierje aromatike dhe delikate e fituar nga

kafetë me origjinë nga Afrika, Amerika dhe Azia

Shija + -

Aromatike dhe delikate e përshtatshme

për momentet e pushimit gjatë ditës.

Veçoria + -

Kafe pa kafeinë, e realizuar me metodën më

të mirë për të mos humbur aromat

dhe shijet e kafeve origjinale.

Drupa Moka 100% Arabike + -

Kafe Arabike, një përzierje e kujdesshme dhe profesionale

e kafeve me origjinë nga Amerika, Azia dhe Afrika.

Shija + -

Kafe e pjekur në temperaturën e duhur,

e cila ndihmon në krijimin e balancave të shijes dhe aromës.

Veçoria + -

Kjo përzierje është ideale për

ata që kërkojnë aromë delikate dhe shije të veçantë.

E përshtatshme për Moka, ekspres zyra/shtepi, filter dhe French.

Drupa Moka Denso + -

Një përzierje aromatike dhe delikate e fituar nga

kafetë me origjinë nga Afrika, Amerika dhe Azia

Shija + -

Aromatike dhe delikate e përshtatshme

për momentet e pushimit gjatë ditës.

Veçoria + -

Kafe pa kafeinë, e realizuar me metodën më të mirë për të mos humbur aromat dhe shijet e kafeve origjinale.
E përshtatshme për Moka, ekspres zyra/shtepi, filter dhe French.

Drupa Moka Pa Kafeinë + -

Kafe me origjinë nga Amerika e largët dhe vendet Aziatike

Shija + -

Përzgjedhur në mënyrën më profesionale, kafetë në këtë përzierje krijojnë një harmoni në shije dhe aromë

Veçoria + -

Të trajtuara me kujdes për ekstraktimin e kafeinës vijnë tek konsumatori i cili mund ta shijojë në cdo moment të ditës.
E përshtatshme për Moka, ekspres zyra/shtepi, filter dhe French.

Drupa Turke T8 + -

Origjina e kafeve në këtë përzierje nga zonat e Afrikës, Amerikës

dhe Azisë e bëjnë shumë të veçantë dhe të përzgjedhur kafenë turke.

Shija + -

Kafe tradicionale turke, aromë delikate dhe shije të veçantë 

Veçoria + -

E pjekur dhe bluar me profesionalizëm, kjo kafe kënaq shijet

e të apasionuarve ndaj kafesë turke.

Drupa Turke T10 + -

Kafe me origjinë nga zonat e Afrikës, Amerikës dhe Azisë.

 
 
Shija + -

Kafe turke me aromë delikate dhe shije të veçantë.

 
Veçoria + -

E pjekur dhe bluar me profesionalizëm, kjo kafe kënaq shijet e të apasionuarve ndaj kafesë turke.

 
Drupa Turke Pa Kafeine + -

Kafe me origjinë nga Amerika e largët dhe vendet Aziatike

 
Shija + -

Përzgjedhur në mënyrën më profesionale, kafetë në këtë përzierje krijojnë një harmoni në shije dhe aromë

 
 
Veçoria + -

Të trajtuara me kujdes për ekstraktimin e kafeinës vijnë tek konsumatori i cili mund ta shijojë në cdo moment të ditës.

 
Drupa Supremo

Kafe me përmbajtje të lartë Arabike, një përzierje aromatike dhe delikate e fituar nga vendet e origjinës së kafesë.

Shija

Kjo përzierje është ideale për ata që kërkojnë aromë delikate dhe shije të veçantë.

Veçoria

Përzierja dhe pjekja e duhur ndihmojnë në krijimin e balancave të shijes dhe aromës.

Drupa Denso

Kafe aromatike dhe delikate e fituar nga kafetë me origjinë nga Afrika, Amerika dhe Azia.

Shija

Aromatike dhe delikate e përshtatshme për momentet e pushimit gjatë ditës.

Veçoria

Kremoze, aromatike, me trup e cila mund të konsumohet në çdo moment të ditës.

Drupa Pa Kafeine

Një përzierje aromatike dhe delikate e fituar nga kafetë me origjinë nga Afrika, Amerika dhe Azia

Shija

Aromatike dhe delikate e përshtatshme për momentet e pushimit gjatë ditës.

Veçoria

Kafe pa kafeinë, e realizuar me metodën më të mirë për të mos humbur aromat dhe shijet e kafeve origjinale.

Drupa Filtro 100% Arabike

Kafe Arabike, një përzierje e kujdesshme dhe profesionale e kafeve me origjinë nga Amerika, Azia dhe Afrika.

Shija

Kafe e pjekur në temperaturën e duhur, e cila ndihmon në krijimin e balancave të shijes dhe aromës

Veçoria

Kjo përzierje është ideale për ata që kërkojnë aromë delikate dhe shije të veçantë.

Drupa Filtro Denso

Origjina e tyre nga Amerika, Azia dhe Afrika e bëjnë këtë përzierje shumë të veçantë

Shija

Kafe ekspres, me aromë të plotë, trup mesatar e shumë kremoze

Veçoria

Perfekte për çdo kafe që shijohet në shtëpi dhe ideale për plotësimin e një vakti të mirë.

Drupa Filtro Pa Kafeinë

Një përzierje aromatike dhe delikate e fituar nga kafetë me origjinë nga Afrika, Amerika dhe Azia

Shija

Aromatike dhe delikate e përshtatshme për momentet e pushimit gjatë ditës.

Veçoria

Kafe pa kafeinë, e realizuar me metodën më të mirë për të mos humbur aromat dhe shijet e kafeve origjinale.

Drupa Moka 100% Arabike

Kafe Arabike, një përzierje e kujdesshme dhe profesionale e kafeve me origjinë nga Amerika, Azia dhe Afrika.

 

Shija

Kafe e pjekur në temperaturën e duhur, e cila ndihmon në krijimin e balancave të shijes dhe aromës.

Veçoria

Kjo përzierje është ideale për ata që kërkojnë aromë delikate dhe shije të veçantë. E përshtatshme për Moka, ekspres zyra/shtepi, filter dhe French.

Drupa Moka Denso

Një përzierje aromatike dhe delikate e fituar nga kafetë me origjinë nga Amerika, Azia dhe Afrika.

Shija

Aromatike dhe delikate e përshtatshme për momentet e pushimit gjatë ditës.

Veçoria

Perfekte për çdo kafe që shijohet në shtëpi dhe ideale për plotësimin e një vakti të mirë. E përshtatshme për Moka, ekspres zyra/shtepi, filter dhe French.

Drupa Moka Pa Kafeinë

Kafe me origjinë nga Amerika e largët dhe vendet Aziatike

Shija

Përzgjedhur në mënyrën më profesionale, kafetë në këtë përzierje krijojnë një harmoni në shije dhe aromë.

Veçoria

Të trajtuara me kujdes për ekstraktimin e kafeinës vijnë tek konsumatori i cili mund ta shijojë në cdo moment të ditës. E përshtatshme për Moka, ekspres zyra/shtepi, filter dhe French.

Drupa Turke T8

Origjina e kafeve në këtë përzierje nga zonat e Afrikës, Amerikës

dhe Azisë e bëjnë shumë të veçantë dhe të përzgjedhur kafenë turke.

Shija

Kafe tradicionale turke, aromë delikate dhe shije të veçantë

Veçoria

E pjekur dhe bluar me profesionalizëm, kjo kafe kënaq shijet

e të apasionuarve ndaj kafesë turke.

Drupa Turke T10

Kafe me origjinë nga zonat e Afrikës, Amerikës dhe Azisë.

Shija

Kafe turke me aromë delikate dhe shije të veçantë.

Veçoria

E pjekur dhe bluar me profesionalizëm, kjo kafe kënaq shijet e të apasionuarve ndaj kafesë turke.

Drupa Turke Pa Kafeine

Kafe me origjinë nga Amerika e largët dhe vendet Aziatike

Shija

Përzgjedhur në mënyrën më profesionale, kafetë në këtë përzierje krijojnë një harmoni në shije dhe aromë

Veçoria

Të trajtuara me kujdes për ekstraktimin e kafeinës vijnë tek konsumatori i cili mund ta shijojë në cdo moment të ditës.