Kafeja Jeshile

Tipet kryesore të kafesë që mbizotërojnë tregun janë kafe arabike dhe kafe robusta.

Lexo më shumë
Procesi Përpunimit.

Teknologjia e avancuar që aplikohet në fabrikën tonë, ndihmon për prodhimin e produkteve cilësore.

Lexo më shumë
Coffee Club

Shfleto galerinë për të parë bar-et ku mund të shijoni kafenë Drupa

Lexo më shumë

Përzierjet premium Caffè Drupa

Përzgjedhje e kujdesshme e kafeve më cilesore, me origjina të ndryshme, për t'u bashkuar bashkë duke krijuar një përzierje të ekuilibruar të shijeve dhe aromave që vijnë nga kafe të ndryshme.
Një art më vete i krijuar nga një ekip i mirë trajnuar, në vlerësimin e lëndës së parë, përzierjeve dhe teknikat e pjekjes, i cili kujdeset që këto cilësi të shfaqen në çdo filxhan Drupa caffè.

Caffè Drupa, kafeja juaj!

Caffè Drupa vjen pranë jush me një shumëllojshmeri produktesh, për të plotësuar cdo shije të konsumatorit!